Cara membuat blog di worpress

Ni aku nak cta sikit… semalam aku search internet, search pun search, aku terjumpa ngan blog ni.. memang berbaloi la saya membuang masa sikit dengan mencari laman web yang saya paling minat…

Kat laman wen ni kan, korang boleh tahu macam-macam tentang cara membuat blog di WordPress. Terutama sekali kepada mereka yang baru nak berjinak-jinak dengan wordpress ni.. korang cuba ar.. gerenti best punye…

Ni Link Dia…
Membuat Blog di WordPress Com

P/S: Bro.. Sori la eh..aku dah ambik link ko untuk aku letakkan di blog aku…

Published in: on 15/01/2010 at 3:52 AM  Comments (1)  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://mizkadiah.wordpress.com/2010/01/15/cara-membuat-blog-di-worpress/trackback/

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini.

One CommentTinggalkan komen

  1. ASALAMUALAIKUM

    Petua bina kesihatan pakcikli00 – satu

    Panduan hidup adalah al Quran
    rasul diutus memberi ingatan
    yang menjadi petua serta amalan
    demi untuk membina kesihatan

    Mulakan Bismillah setiap urusan
    elok disertai selawat dan salam
    dulukanlah niat sebelum pekerjaan
    mulakan gerakan di sebelah kanan

    Setiap waktu perlulah ditepati
    janganlah suka memungkiri janji
    bahaya dan musuh usahlah dicari
    jangan mudah tidak sedarkan diri

    Lemparkan senyuman setiap hari
    sehingga wajah kelihatan berseri
    seandainya bertemu salam diberi
    janganlah suka meninggi diri

    Bercakaplah cuma jikalau perlu
    sebelum menjawab dengari dulu
    usahlah bertanya bertalu talu
    perangai berleter usahlah ditiru

    Berpakaian biar disenangi orang
    jangan sendat atau pun jarang
    bahagian aurat usah ditelanjang
    sehingga geram jika dipandang

    Selanjutnya sila klik url dibawah :

    http://pakcikli00.wordpress.com/2009/08/26/petua-membina-kesihatan-dua/

    http://pakcikli00.wordpress.com/2009/08/26/petua-membina-kesihatan-tiga/


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: