Novel Andai Itu Takdirnya

Novel ini merupakan novel Pertama Siti Rosmizah.

Aleya, seorang gadis yang cantik dan berlatarbelakangkan keluarga sederhana, dalam diam menyimpan perasaan pada seorang anak tokoh korporat yang ternama yang juga merupakan rakan sekuliahnya di universiti di United Kingdom, Syed Adam Aizril.

(more…)

Diterbitkan dalam: on 27/08/2009 at 3:44 AM  Komentar (3)  
Tags: , ,

Novel Cinta Kau dan Aku

Minggu lepas saya mengunjungi Kedai Buku MPH di Alamanda, tujuan saya adalah untuk mencari novel terbaru Siti Roszimah. Dan akhirnya, saya menjumpai buku ini. Harga buku tu tak mahal dan sungguh berbaloi untuk dibeli..

Apa, jadi driver? Hei Risya, dah tak ada jawatan lain ke kat tempat kerja Milah tu sampaikan jawatan driver pun kau terima? Dah-dah, balik kampung aje. Tolong mak kat warung lagi bagus. Apa, kau ingat kau tu jantan ke nak jadi driver”, marah Mak Timah.

“Kalau saya katakan saya tak kisah untuk memperisterikann awak? Dan saya juga sebenarnya sudah mula menyukai awak, adakah awak akan berubah fikiran dan menerima saya?” Soal Farish Hakimi dengan wajah serius.

“Sayang, dari hati yang tulus abang nak beritahu sayang yang abang sungguh bahagia dapat menjadi suami sayang. (more…)

Diterbitkan dalam: on 27/08/2009 at 3:16 AM  Komentar (3)  
Tags: , ,
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.