Cara membuat blog di worpress

Ni aku nak cta sikit… semalam aku search internet, search pun search, aku terjumpa ngan blog ni.. memang berbaloi la saya membuang masa sikit dengan mencari laman web yang saya paling minat…

Kat laman wen ni kan, korang boleh tahu macam-macam tentang cara membuat blog di WordPress. Terutama sekali kepada mereka yang baru nak berjinak-jinak dengan wordpress ni.. korang cuba ar.. gerenti best punye…

Ni Link Dia…
Membuat Blog di WordPress Com

P/S: Bro.. Sori la eh..aku dah ambik link ko untuk aku letakkan di blog aku…

Advertisements
Published in: on 15/01/2010 at 3:52 AM  Comments (1)  
Tags: , ,